Centre Caní "De Brian" Pensant en la teva mascota


El Centre Caní De Brian neix l’any 1990 a través d’en Daniel Ruano, director tècnic i responsable del Centre. El seu afany d’aprenentatge l’han dut a formar-se entre els més reconeguts ensinistradors i criadors d’Europa, arribant així, avui dia, a aconseguir innombrables èxits en l’alta competició dins el món de l’ensinistrament i de la cria.

Entre ells destacar haver guanyat en múltiples ocasions els selectius per a accedir als campionats nacionals, així com obtenir les millors qualificacions en les diferents disciplines, a més de guanyar 3 campionats d’Espanya i la classificació per als Mundials.

Jutge de treball del Real CEPPA

Figurant Instructor del Real CEPPA (Excel.lent)

Instructor Formador del Real CEPPA i la RSCE.

Director Tècnic d'Evolution Team

1er. Classificat i Campió d'Espanya de Pastors Belgues l'any 2003, amb el seu gos Othar des Loups Mutins. Va realitzar la millor obediència i la millor protecció.

10è Classificat en el campionat del món de Pastors Belgues l'any 2003, a De Haan (Bèlgica).

5è Classificat en el XIX campionat d' Espanya del CEPPA, pastors alemanys, realitzat a Valladolid, el març del 2007, amb Fero vom Moldenberg.

Posició final número 40 en el campionat del món de pastors alemanys fet a Bratislava l'octubre del 2007, quedant l'obediència entre les 5 millors del món, amb Fero vom Moldenberg.

2ón Classificat en el campionat d' Espanya de totes les races, el desembre de 2007, amb Fero vom Moldenberg.

Millor obediència del XX campeonato de España del CEPPA, celebrat a Torremolinos, el març de 2008, amb Fero vom Moldenberg.

1er. Classificat i Campió d'Espanya de la FCI (totes les races, de la XIII Copa de España. Obté la millor disciplina de rastre i la millor obediència.

Millor Obediència del XXI Campeonato CEPPA, celebrat a Lloret de Mar (març 2009), amb Fero vom Moldenberg.

Subcampió d' Espanya del XXII campeonato de España del CEPPA, celebrat a Sevilla (13-14/3/2010), amb Troll vom Fissenberg. Trofeu a la millor obediència del Campionat.

11è classificat en el campionat del món de la WUSV 2010 (Sevilla), amb Troll vom Fissenberg. Millor obediència del campionat amb els històrics 100 PUNTS!!

6è classificat Masters Tournament d'Estats Units, amb la millor obediència del campionat.

Subcampió d' Espanya del XXIII Campeonato de España del CEPPA 2011. Trofeu a la millor obediència del Campionat.

Campió d' Espanya del XXIV Campeonato del CEPPA 2012. Trofeu a la millor obediència del Campionat.

8è Classificat al Campionat del món de la WUSV 2012 (Àustria).