Lloguer de gossos de seguretat


El servei de lloguer és el més demandat per les empreses, degut als múltiples avantatges que comporta sobre els gossos que pugui adquirir l’empresa pel seu compte.

Alguns d’aquests serveis són:

Seleccionem i subministrem el gos oportú, amb la correcta formació i manteniment in situ per a una major eficàcia en el servei.

Si per qualsevol causa el rendimient del gos disminueix o enmalalteix, serà substituit inmediatament per un altre, igualment capacitat per a realitzar les tasques del servei.

Entrega i recollida diària del gos, si fos necessari.

Cursos de formació per a vigilants – guies

Manteniment de les cures higièniques i sanitàries del gos, així com la seva alimentació i material a emprar (corretges, collars, murrions)...

Venda de gossos de seguretat


De Brian disposa en tot moment de gossos sel.leccionats i entrenats, per a  la seva venda. D’aquesta forma té garantida la qualitat dels gossos. Entre aquests, es troben gossos per a l’ús civil o policial, les funcions dels quals són la custòdia de recintes tancats, de defensa personal i antiavalots.

La rigorosa sel·lecció i l’alt nivell de formació que adquireixen els animals per part de veritables especialistes en el món de l’ensinistrament, garanteix la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres i per tant, la total satisfacció i l’èxit de la nostra empresa.